Fakta om Pepperband og festmusik Citat fra gæst:
“Kære Lars – I skal have tak for rigtig god musik til vores sølvbryllup på hotel Saxkøbing d.2-4 ,vi har mange tilbagemeldinger fra vores gæster der roser jer meget og en har endda danset så meget at hun ikke kom på arbejde mandag – tirsdag pga. overbelastning af sit knæ, hun kunne simpelthen ikke lade være med at danse siger hun.
Håber I havde en god tur tilbage til KBH og endnu engang tusind tak og du må endelig hilse de andre.
MVH.
Jonna og Martin – Saxkøbing”    


FESTMUSIK FAKTA

Der er mange spørgsmål når en fest skal arrangeres – og lad os slå det fast med det samme – alt hvad du aftaler med Pepperband bliver overholdt og til tiden.

Brudevalsen:
Ja selvfølgelig spiller vi den og inden klokken 24 som etiketten siger.

Sceneplads:
Som det kan ses af det ovenstående billede er det faktisk muligt at klemme Pepperband ind på meget lidt plads – men det er ikke optimalt. Vi plejer at sige vi skal gerne bruge 6 meter i bredden og 4 meter i dybden.

Strøm:
Vi bruger ikke så meget strøm. Vi kan godt bruge de almindelige stik, der sidder i væggen – der er altså ikke behov for 380 volt stik.

Opstilling:
Normalt har vi en flink og høflig mand der kommer og afleverer vores instrumenter umiddelbart før vi selv kommer og stiller op. Vi plejer at sige at vores roadie kommer 1½ time før spillestart og musikerne kommer en time før spillestart. Så stiller vi op – meget diskret

Lydanlæg:
Vi har selv vores lydanlæg med som består af forstærkere og højtalere. Vi kan kan spille et lokale på 2 – 300 m2 op. Vi spiller hellere lidt for lavt. Dette dækker ca. 98 % af alle jobs/spillesteder vi oplever.

Vi har også selv lys med.

Er der behov for mere lyd og lys – lejer vi det som regel af eksterne lydfirmaer, hvor vi kan stå inde for kvaliteten.

Drikkevarer:
Der har vi heller ikke de store krav – vi drikker hovedsagligt sodavand/danskvand/kaffe.

 Spilletid:
Den aftales når du kontakter os – men de fleste bestiller 3 x 45 minutter. Vi spiller typisk 2 længere sæt, der svarer til de 3 x 45 minutter. Det giver mere dans og færre pauser.

Spillested:
Vi spiller fortrinsvis på Sjælland